skip to Main Content

Interactieve video

Interactieve video betrekt de kijker tijdens het afspelen met behulp van verschillende interacties.

Dit kan bijvoorbeeld een menustructuur zijn om direct een bepaald hoofdstuk te bekijken of een hotspot waarmee achtergrondinformatie met tekst of een afbeelding wordt weergegeven. Ook bestaat er de mogelijkheid om tijdens de video vragen te beantwoorden. Dit zet de kijker aan het denken en daagt uit om keuzes te maken.

Waarvoor is interactieve video geschikt?
Interactieve video is geschikt voor leeractiviteiten die extra aandacht en betrokkenheid vragen. Denk bijvoorbeeld aan het uitleggen van (technische) bedrijfsprocessen, het maken van keuzes binnen een scenariotraining, het oefenen van handelingen in een simulatietraining of het onboarden van nieuw personeel.

Grip op leren
Een interactieve video kan via een computer of mobiel apparaat bekeken worden. En dat werkt heel eenvoudig. Bij het starten van de interactieve video hoeft de kijker zich alleen maar aan te melden met naam en/of e-mailadres. Op deze manier houd je grip op het leerproces van je medewerkers. Je kunt namelijk precies volgen welke kijkers de video succesvol hebben afgerond.

Met een interactieve video bied je medewerkers een krachtig en bovendien eenvoudig te volgen leermiddel.

Ik wil meer weten
Brainfinity - Interactieve video

Voordelen interactieve video

Hoog leerrendement

Actief meedoen

Plezierig leren

Kijken wordt presteren

Ben jij benieuwd hoe interactieve video jouw medewerkers kan helpen om nog beter te presteren? We laten je graag een aantal voorbeelden zien.

Back To Top