skip to Main Content

Leren met video

Kijken, leren & toepassen

Video is een krachtig én effectief leermiddel. Bewegende beelden prikkelen de hersenen waardoor details langer worden onthouden. 

Iets nieuws leren

Zowel medewerkers als consumenten zijn steeds vaker op zoek naar korte en duidelijke uitlegvideo’s om kennis op te doen. Een goed geproduceerde uitlegvideo van een nieuw product of dienst is een waardevolle aanvulling binnen een leerplatform maar ook prima geschikt om de impact van een marketingcampagne te vergroten.

Snel en efficiënt
Een ander voordeel is dat video’s tegenwoordig snel en efficiënt geproduceerd kunnen worden. Doordat wij werken met een compact productieteam houden we de kosten laag.

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden van Leren met video voor jouw bedrijf? Wij maken graag een vrijblijvend voorstel voor je.

Ik wil meer weten

Waarom werkt Leren met video?

Efficiënt
Een video vertelt in 1 minuut méér dan je in een uur kunt lezen

Goede investering
Video spreekt alle leeftijden aan en heeft zo een enorm bereik

Laagdrempeling
Video kan altijd én overal bekeken worden

Ons brein wil het
Ons brein verwerkt bewegend beeld 60.000 keer sneller dan tekst

Video om van te leren

Brainfinity produceert korte en bondige video’s met educatieve inhoud. Onze uitlegvideo’s helpen de kijker bij het vergroten van kennis én het aanleren van nieuwe vaardigheden. Je kunt kiezen uit drie verschillende soorten video:

Brainfinity - Expert video

Expertvideo

In een Expertvideo worden (ingewikkelde) zaken op een begrijpelijke manier uitgelegd door iemand met verstand van zaken. Dit maakt een expertvideo persoonlijk en authentiek. Dit vergroot de betrokkenheid van de kijker.

Lees meer
Brainfinity - Animatievideo

Animatievideo

Een animatievideo is een effectief middel om processen op luchtige wijze uit te beelden. Ze zijn bijvoorbeeld prima geschikt om gesprekstechnieken te trainen bij medewerkers. Maar ook als uitlegvideo voor consumenten zijn animatievideo’s populair.

Lees meer
Brainfinity - Interactieve video

Interactieve video

Een interactieve video bekijk je niet maar die beleef je! Tijdens het afspelen word je namelijk uitgedaagd om na te denken én om keuzes te maken. Een interactieve video maakt van kijkers deelnemers. Daarom is het één van de meest krachtige leervormen.

Lees meer

Bekijk het maar!

Ben je benieuwd hoe onze educatieve video’s de betrokkenheid van jouw medewerkers en klanten ondersteunen? We laten je graag een aantal voorbeelden zien.

Back To Top