skip to Main Content

Consultancy

Hoe houd je medewerkers goed getraind zodat ze kunnen meebewegen binnen een dynamische werkomgeving? En hoe kunnen moderne leermiddelen zoals smartphones en tablets daaraan bijdragen? Op dit soort vraagstukken hebben wij een antwoord.

De juiste keuzes maken

Met onze ruime ervaring op het gebied van digitaal leren bieden wij ondersteuning bij het kiezen van de leerstrategie en het -platform die het best passen bij de organisatie, haar doelstellingen en de medewerkers. Daarnaast geven we praktisch advies over het inzetten van moderne leermiddelen en helpen we bij het opzetten en inrichten van de digitale leeromgeving.

Zelf content produceren?
Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om hun eigen content te produceren. Logisch als je bedenkt dat ervaren medewerkers een schat aan waardevolle informatie bezitten waarvan nieuwe collega’s maar ook klanten kunnen profiteren. Maar hoe pak je dit proces efficiënt aan en hoe zorg je ervoor dat deze content op een professionele manier tot stand komt en de juiste kwaliteit heeft?

Brainfinity helpt bij het kiezen van het juiste leerplatform en het organiseren van je eigen contentproductie. We coachen medewerkers bij het schrijven van heldere teksten, het kiezen van ondersteunend beeldmateriaal en bij het maken van korte en bondige video’s.

Ik wil meer weten

Waarom consultancy?

Onafhankelijk advies uit de praktijk

Coaching on-the-job

Flexibel inzetbaar

Denken in oplossingen

Wij helpen graag bij het vinden van de juiste educatieve oplossingen en het behalen van leerdoelen. Laten we kennismaken.

Back To Top